Tentativă de asasinare cu bombă a vicepresedintelui din Afganistan. Patru persoane au murit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O bombă amplasată pe marginea unui drum din Kabul l-a vizat pe vicepreşedintele afgan Amrullah Saleh miercuri dimineaţă. Oficialul a scăpat nevătămat după atacul care a ucis patru persoane şi a rănit cel puţin 16, inclusiv unele dintre gărzile sale de corp, potrivit purtătorului său de cuvânt.

„Astăzi, din nou inamicul Afganistanului a încercat să-i facă rău lui Saleh, dar nu au reuşit, iar Saleh a scăpat din atac fără să fie rănit”, a scris Razwan Murad, purtătorul de cuvânt al biroului lui Saleh, pe Facebook.

El a declarat pentru Reuters că bomba a vizitat convoiul lui Saleh, iar unele dintre gărzile sale de corp au fost rănite.

Saleh, un fost şef al serviciului de informaţii, a supravieţuit mai multor încercări de asasinat, inclusiv una în biroul său, anul trecut, care a ucis 20 de persoane.

Explozia de miercuri a ucis cel puţin patru persoane şi a rănit 16, a spus un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

Oficialii şi diplomaţii au avertizat că violenţa în creştere afectează încrederea necesară pentru succesul discuţiilor menite să pună capăt confilictului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel