Tensiuni în PSD. Oprișan o DESFIINȚEAZĂ pe Firea: "O mahala politică"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Marian Oprișan, vicepreședinte al PSD, a declarat joi, referitor la acuzațiile Gabrielei Firea legate de faptul că liderul de la Vrancea se ocupă de programul politic al partidului, că nu răspunde la acest gen de "mahala politică", transmite Mediafax. 

"Sunt un om cu experiență de vreo 25, 30 de ani în PSD. Nu răspund acestui gen de mahala politică", a spus Marian Oprișan.

Liderul PSD a refuzat să comenteze și întâlnirea pe care a avut-o cu Paul Stănescu și Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, și în care s-ar fi discutat despre amnistie, cum a spus Oprișan în ședința anterioară CEx.

"Din respect pentru dumneavoastră vă spun că nu pot să dau din casă", a răspuns Oprișan.

Acuzații grave din partea Gabrielei Firea

 

Gabriela Firea a afirmat, zilele trecute, legat de întâlnirea dintre soțul ei și Marian Oprișan că acolo nu s-a vorbit de amnistie, ci de faptul că Oprișan își dorea conducerea partidului.

Cât privește faptul că Marian Oprișan se ocupă de programul politic al partidului, primarul general a afirmat că nu va citi acea parte.

"Dacă după elucubrațiile spuse de Marian Oprișan încă ne bazăm pe el să facă strategia politică a partidului, voi citi partea din strategie care nu îi aparține", a spus Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel