Tenismen de renume MONDIAL, uimit de Transfăgărășan: „Este cel mai tare drum din LUME!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
captura foto Twitter
captura foto Twitter

Jucătorul de tenis, Tomas Berdych (101 ATP), a vizitat România şi s-a plimbat pe Transfăgărăşan, drum ce l-a impresionat pe sportivul de talie mondială.

Tomas Berdych a postat, pe contul personal de instagram, o fotografie cu peisajul impresionant. În descrierea fotografiei, Berdych i se adresează lui Jeremy Clarkson, realizatorul emisiunii Top Gear, spunându-i: ”Ai avut dreptate Jeremy Clarkson. Este cel mai tare drum din lume”.

Se pare că Berdych şi-a ales destinaţia de vacanţă după ce a urmărit emisiunea Top Gear, în care Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond s-au întrecut, pe Transfăgărăşan, la bordul unor maşini precum Aston Martin, Ferrari sau Lamborghini.

Întrebat de fani dacă ceea ce a postat este un produs realizat cu Photoshop, internauții s-au grăbit să răspundă: „Nu are nevoie de Photoshop. Este doar România“.

Berdych nu a fost impresionat doar de faimosul drum. În vizita sa în România, Tomas Berdych a avut ocazia să privească de aproape un urs brun carpatin.

 

În anul 2015, Tomas Berdych a atins cea mai înaltă poziţie din clasamentul ATP, locul 4 în clasamentul mondial. În anul 2010, Tomas Berdych a jucat finala de la Wimbledon, împotriva lui Rafael Nadal. Cehul a pierdut atunci cu scorul de 6-3, 7-5, 6-4, relatează MEDIAFAX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel