Tel Drum cere insolvența firmei fiului lui Liviu Dragnea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Compania de construcții Tel Drum, al cărui nume procurorii DNA îl leagă de cel al lui Liviu Dragnea, cere insolvența fermei lui Ștefan Dragnea, fiul fostului lider social-democrat.

Cele două companii sunt implicate în litigii de mai bine de doi ani. Primele probleme au apărut din partea procurorilor anti-corupție în privința companiei de construcții Tel Drum.

În urmă cu ceva mai de doi ani, această societate a fost pusă sub acuzare și apoi trimisă în judecată pentru o presupusă fraudă cu fonduri europene, iar ulterior s-au demarat cercetări în privința acesteoi firme și în dosarul în care este urmărit penal și Liviu Dragnea.

Pe fondul acestor dosare penale, compania și-a cerut intrarea în insolvență, a obținut un verdict favorabil și de atunci se derulează această procedură de reorganizare sub supravegherea unui administrator judiciar.

Conform legii insolvenței, s-a întocmit un tabel cu datoriile pe care le are compania Tel Drum, iar în acest tabel s-a înscris și ferma Salcia controlată și deținută până de curând de fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Dragnea. Acesta a invocat că are de recuperat o datorie de mai mult de 3 milioane de lei de la Tel Drum, însă administratorul judiciar a contestat în instanță această sumă, a și obținut câștig de cauză, iar suma a fost redusă de judecători la aproximativ 600.000 de lei, relatează Digi24.

Acum, compania Tel Drum, cere la rândul său insolvența și intrarea în procedura falimentului pentru Ferma Salcia.

Rămâne de văzut ce datorie invocă firma de construcții.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel