Ștefănescu, reacție după convorbirea Macron-Iohannis: "Klaus e fericit!"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Codrin Ștefănescu reacționează pe Facebook, după ce președintele Franței, Emmanuel Macron, i-a promis lui Klaus Iohannis că va retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert de la conducerea Parchetului European și o va susține pe Laura Codruța Kovesi.

Fostul secretar general al PSD e de părere că președintele Iohannis este cel mai fericit, în urma deciziei Franței. Ștefănescu spune că în acest fel, Laura Codruța Kovesi nu va mai candida la președinția României.

"Klaus e fericit! Foarte fericit! Seful sāu Macron l-a anuntat ca va retrage imediat candidatura procurorului francez ca sa-i faca loc Codrutei. Ca sa nu-l incurce cumva "mama cătuselor" cu vreo candidatura surpriza la prezidentiale. Ca sa fie bine, ca sa nu fie rau! Poti sa nu-i spui "sarut-mana" unui astfel de Sef? Pai, nu poti!", e mesajul postat de Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, i-a promis lui Klaus Iohannis, într-o convorbire telefonică avută vineri,că va retrage candidatura lui Jean-François Bohnert de la conducerea Parchetului European și o va susține pe Laura Codruța Kovesi pentru această funcție,anunță Administrația Prezidențială.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut vineri, 19 iulie a.c., o convorbire telefonică cu Președintele Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron. Cei doi omologi au abordat o serie de teme europene, cu accent pe candidatul pentru funcția de procuror-șef european. În virtutea bunei colaborări și a bunei înțelegeri între cei doi șefi de stat, Președintele Emmanuel Macron i-a transmis Președintelui Klaus Iohannis că va retrage candidatura domnului Jean-François Bohnert și că o va susține pe doamna Laura Codruța Kövesi la conducerea Parchetului European", transmite Administrația Prezidențială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel