Ștefănescu: "Ne ia dracu' pe toți!". Mesaj după ce USR-PLUS a prezentat tandemul preşedinte - premier

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Codrin Ştefănescu a reacţionat, duminică, după ce Alianţa USR-PLUS a prezentat tandemul preşedinte - premier în urma negocierilor din interiorul Alianței. 

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, a postat un mesaj, pe Facebook, după ce Alianța USR-PLUS și-a anunțat candidatul la prezidențiale.

"Sistemul şi-a anunţat astăzi decizia. Barna candidat la prezidenţiale şi Cioloş premier! Totul decurge conform planului trasat. Ca să ne ia dracu' pe toţi!", este mesajul postat de Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit negocierilor dintre USR şi PLUS, Dan Barna va fi candidatul Alianţei la alegerile prezidenţiale, iar Dacian Cioloş este opţiunea pentru funcţia de premier într-o viitoare guvernare.

"Alianţa 2020 USR PLUS merge mai departe. În februarie, am făcut această alianţă ca un pariu cu România, că două partide venind de la firul ierbii, din societatea civilă în cea mai mare parte, au capacitatea să devină actori relevanţi şi reprezentantivi pentru România şi pentru electoratul din România. Rezultatul a fost cel pe care îl cunoaştem cu toţii, a fost un rezultat care a confirmat acest pariu cu România şi, imediat după 26 mai, am început aceste discuţii pentru a merge mai departe, am început aceste negocieri, şi pasul următor este această alianţă politică pe care o vom propune celor două partide în zilele următoare", a declarat preşedintele USR, Dan Barna.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel