Ștefan Mandachi, MESAJ înainte de PROTESTUL de 15 minute de astăzi (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ștefan Mandachi a inițiat un protest simbolic, programat pe 15 martie, la ora 15:00, moment în care i-a îndemnat pe mai mulți afaceriști, dar și simpli cetățeni să întrerupă activitatea timp de 15 minute. Omul de afaceri sucevean a ajuns în atenția publică după ce a construit un metru de autostradă, pentru a le demonstra autorităților că România ar putea avea șosele ca în vestul Europei. 

„Totul este PERFECT! Toată lumea e pașnică! Astăzi #șîeuStau

Vă rog să vă pozați și să postați în cele 15 minute!!!!!!!! Avem nevoie de dovada că am fost milioane în pauză națională pașnică!”, a scris Ștefan Mandachi pe pagina de Facebook.

Mai multe persoane, între care vedete, fotbaliști, jurnaliști, primari sau oameni de afaceri, au anunțat că se alătură inițiativei lui Mandachi.

Campania „România vrea autostrăzi", inițiată de Ștefan Mandachi, are și un imn oficial. Melodia se intitulează „#șîeu" și este interpretat de TRUPA 9 feat. Vikloth. Clipul video începe cu Ștefan Mandachi așezat pe o bordură: „Te-ai săturat? Și eu. Fii tu!", spune omul de afaceri. În videoclip apar mai multe persoane publice, printre care jurnaliști sau fotbaliști cunoscuți, care militează pentru construcția de autostrăzi în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel