Ștefan Bănică Jr., mesaj după moartea Cristinei Țopescu: „Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Moartea tragică a realizatoarei TV Cristina Țopescu a șocat întreaga țară. Printre vedetele care au reacționat la aflarea veștii se numără și celebrul cântăreț Ștefan Bănică Jr.

Acesta a publicat pe Facebook un mesaj emoționant în care precizează că a trăit alături de Cristina Țopescu cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

„Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a scris cântărețul pe Facebook.

Cristina Țopescu a trăit o poveste de dragoste pasională cu Ștefan Bănică, pe la începutul anilor 90. Chiar știrista a recunoscut că l-a iubit mult, iar la un moment dat și-a făcut curaj și a vorbit despre motivul real al despărțirii. Aceasta a dezvăluit că Ștefan Bănică Jr. avea momente în care era violent în viața de cuplu.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. Într-o zi în care a venit să mă ia de la televiziune şi să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă", povestea jurnalista. Ulterior, aceasta și-a mai nuanțat declarațiile, spunând că toate acestea nu au fost decât doar niște neînteleri în cuplu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel