Tatăl fetiței de doi ani, bătută crunt de mama sa, a venit de urgență din Olanda: „Vreau să îmi mi iau copiii astăzi“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Direcţia Generală Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului s-a sesizat în cazul femeii care îşi bate copila în vârstă de 2 ani, iar o echipă mobilă s-a deplasat la domiciliul ei pentru a prelua fetiţa. Astăzi, tatăl micuței și a celorlalți doi copii pe care îi are cu mama agresoare, a venit în țară, din Olanda, decis să își ia copiii cu el.

Femeia care a apărut pe rețelele de socializare în timp ce își lovea cu brutalitate copilul a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare. Astfel, mama bătăușă a primit 60 de zile de control judiciar, după ce a fost reținută, sâmbătă seara, pentru 24 de ore.

Totul a ieșit la iveală odată cu publicarea pe rețelele de socializare a unei filmări în care se vede clar cum femeia, care cu greu poate fi numită mamă, își lovește cu bestialitate propria fiică de nici 3 ani.

Vezi mai multe: Caz șocant: O mamă și-a bătut fetița pentru a se răzbuna pe soțul ei, plecat la muncă în Olanda

Femeia a fost reținută de polițiști și nu are voie să se apropie de fetiță. În fața anchetatorilor și-a recunoscut fapta și a declarat că regret cele întâmplate.

Tatăl fetiței de doi ani, bătută crunt de mama sa, a venit de urgență din Olanda

 

Tatăl fetiței de 2 ani bătută de mama ei, a revenit în țară, din Olanda. Acesta susține că vrea să își ia copiii, care în prezent sunt plasați la doi asistenți maternali. Bărbatul susține că cei 3 copii erau bine îngrijiți și nu știe ce a determinat-o pe femeie să își ia la bătaie fetița. Momentan, acesta s-ar afla la Bacău, la familia ei.

„Eu vreau să îmi mi iau copiii astăzi, de aia am venit. Am situație pentru copiii mei, toate condițiile, le aduc tot ce vor ei, acte, tot ce vor, eu vreau să îmi iau copiii astăzi.

Ea e o mamă iubitoare, a avut grijă de copiii mei. Eu știind că ei au o mamă bună, am plecat din țară să le pot asigura o situație, un rost. Deodată, nu știu ce s-a întâmplat, un șoc. Nici ea nu își dă seama, am colaborat cu ea. E terminat psihic, nu mai știe ce e cu ea“, a declarat Toader, tatăl micuței agresate de mamă. 

Avocatul bărbatului susține că autoritățile au estimat că cei 3 copiii vor ajunge la tatăl lor abia peste 3 zile. Ei sunt acum în grija unor asistenți maternali.

„I s-a spus tatălui că trebuie să își ia o adeverință din care să rezulte că e clinic sănătos și un cazier și să le aducă astăzi până la ora 2. Însă din estimările pe care le-a făcut reprezentantul Direcției pentru Protecția Copilului ni s-a spus că abia poimâine ar putea să-i dea copiii acasă. Nu mi se pare anormal, copiii sunt traumatizați au fost luați de acasă și duși la asistenți maternali, să mai stea încă două zile acolo mi se pare prea mult“, a declarat avocatul bărbatului.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel