Tartă cu umplutură de brânză și șuncă afumată. Aluatul se face rapid și ușor. Mesenii vor fi încântați

Nicoleta Baciu / 1 mai 2021, 16:45 Salveaza PDF Comentarii
Tartă cu umplutură de brânză și șuncă. Aluatul se face rapid și ușor. Mesenii vor fi încântați
Tartă cu umplutură de brânză și șuncă. Aluatul se face rapid și ușor. Mesenii vor fi încântați

Nu vă plac în mod special dulciurile și preferați preparatele sărate? Iată cum puteți pregăti o  tartă delicioasă cu o umplutură de brânză ușoară și șuncă. Este o rețetă irezistibil de gustoasă.

Pentru a face această tartă sărată, veți avea nevoie de:

300 de grame de făină integrală,

150 de grame de unt topit,

150 de grame de brânză,

100 de grame de șuncă afumată,

40 de grame de parmezan,

 praf de copt,

sare,

2 gălbenușuri de ou.

 

Tartă cu umplutură de brânză și șuncă afumată. Mod de preparare

 

Pe o suprafață de lucru, puneți făina și faceți o mică adâncitură în centru. Adăugați cele două gălbenușuri, untul topit, brânza, praful de copt și un praf de sare. Începeți să amestecați, încorporând toate ingredientele.

Încercați și: Brioșe umplute cu ouă fierte de prepeliță. Rețeta pas cu pas a unui aperitiv delicios și nutritiv

Frământați mai întâi cu o lingură și apoi cu mâinile, până se formează un aluat elastic. Lăsați aluatul să stea la frigider timp de 15-20 de minute.

 Ar putea să vă placă și. Tartă cremoasă fără unt și fără făină. Rețeta perfectă pentru cei care sunt la dietă. O porție are doar 95 de calorii

Șunca și parmezanul se taie cubulețe. Ambele ingrediente se pun într-un castron și se amestecă. Împărțiți aluatul în două părți egale. Dintr-o parte de aluat întindeți o foaie pe care o puneți într-i tavă, acoperită cu hârtie de copt. Cu o furculiță, găuriți în mai multe locuri foia din tavă.

Apoi puneți amestecul de șuncă și parmezan. Finalizați tarta adăugând deasupra umpluturii fâșii de aluat, obținute din cea de-a doua parte de aluat.

Vedeți și: Salată de spanac cu căpșuni și brânză de capră. O rețetă originală și ușoară, bună pentru masa de Paște 

Tarta se coace la o temperatura de 180° C, timp jumătate de oră. Înainte de a scoate tarta din matriță, lăsați-o să se răcească.  Poftă bună.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy