TAROT. Cartea săptămânală a zodiei tale. Dramă în viaţa Leului, Berbecii dau tonul

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)

Nu trebuie să cunoașteți diferența dintre o carte și o cruce celtică pentru a profita la maximum de citirea unei cărți de tarot. Tot ce ai nevoie este semnul tău zodiacal. Iată sfaturile specifice ale săptămânii în funcție de fiecare zodie.

Carte generală pentru toate zodiile

Împărăteasa este un simbol al Mamei Natură, al fertilității, creativității, iubirii, familiei, primăverii și a vieții noi. Este un semn de bun augur, de noroc pentru noi toți, în timp ce ne apropiem de vară. Viața se deschide, noi oportunități apar și energia proaspătă este în mişcare. Respirați adânc și creați-vă propriile planuri pentru noi ambiții și activități. Concentrați-vă pe proiecte creative, serbări de familie, îmbunătățiri la domiciliu, îngrijirea comunității și peisajul din jurul vostru. Acesta este un moment pentru a planta semințe care vor înflori în viitor.

 

Cartea de tarot a fiecărei zodii

 

Berbec: Regina de baghete

Conducerea este o trăsătură care îți vine natural, ceea ce este bine, pentru că vei avea nevoie de ea săptămâna aceasta. Regina baghetelor te pune pe scaunul fierbinte. Această carte înseamnă că alții vă caută sfatul pentru îndrumare, direcție și luarea deciziilor. Berbecii reprezintă pachete de energie caldă, motivantă și abilități inteligente, raționalizate. Conduceți calea, scrieți agenda, dați tonul. Alții te vor urma.

 

Taur: Cinci de cupă

Nimeni nu ar ghici vreodată, dar, în adâncul sufletului, ești fixat pe ceva din trecutul tău și te gândești la „ce-ar fi dacă”. În exterior păreți bine, dar chiar treceți prin frământări. Cinci de cupă îți amintește cu blândețe că s-a terminat, s-a terminat și nu poți face nimic pentru a schimba acest eveniment. Procesați-vă sentimentele și vorbiți cu cineva. Încercați să închideți acest caz până la sfârșitul săptămânii.

 

Gemeni: Nouă de cupă

Nouă de Cupe te binecuvântează cu un ajutor în această săptămână, ceea ce înseamnă că ajungi să faci un vis să devină realitate. Trebuie doar să alegi unul bun, să îl vizualizezi, să te comporţi ca și cum ar fi deja realizat și să faci mișcări determinate în direcția sa. Universul va primi indiciu și vă va aduce bunătățile. Lucrurile mari se așteaptă în față.

 

Rac: As de săbii

Știi întotdeauna ce se întâmplă cu adevărat. Ai un nas fin pentru secrete și minciuni și poți vedea ce se află sub suprafață. As de săbii vă cere să vorbiți despre ceea ce vedeți săptămâna aceasta. Preferați să vă păstrați oamenii aproape, dar acum trebuie să iasă la iveală. Fii plin de compasiune și amabilitate, dar fii și tu clar și direct. Fii cel curajos care îndrăznește să spună la ce se gândește deja toată lumea.

 

Leu: Turnul

Nu intra în panică! Turnul este o carte de care mulți se tem pentru că înseamnă schimbare bruscă, creată de un eveniment sau revelație care provoacă o revoltă rapidă. Dramă, pe scurt. Sincer, drama nu îți este străină și știi cum să te descurci atunci când evoluția devine stâncoasă, deci nu e mare lucru, nu? Lasă Turnul să-și facă treaba pentru tine săptămâna aceasta, măturând energia decolorată, falsă sau negativă. Lăsați zidurile să se prăbușească și să știți că totul este înspre bine.

 

Fecioara: Pajul de monede

Pajul de monede este cartea de student a tarotului: arată când ar trebui să ne gândim la educația noastră. Fie că este vorba de învățământ superior, pregătire profesională, un curs, școală de noapte, prelegeri, podcast-uri sau cărți, intrați adânc într-un subiect sau abilitate pe care doriți cu adevărat să o învățați. Nu trebuie să fie legat de carieră - ar putea fi un hobby distractiv. Nu știi niciodată unde te pot conduce noi cunoștințe sau ce ar putea dezvălui. Începeți o perioadă de studiu și învățare cu optimism și deschidere. Acesta ar putea schimba mult în bine viaţa ta.

 

Balanţă: Două monede

Varietatea este condimentul vieții, iar Două monede vizitează Balanţa săptămâna aceasta pentru a aduce o mulțime de oportunităţi. Faceţi loc în programul dvs pentru oameni, locuri și activități diferite. Provocați-vă să faceți mai multe lucruri săptămâna aceasta decât credeți că este posibil. Tone de energie și oportunități îți vin în cale, așa că nu le risipi. Ești pe cale să ai o săptămână cu adevărat interesantă, plină de satisfacții și împlinire.

 

Scorpion: Pajul de baghete

„A reuşi din prima” este un pic un mit, așa că nu ar trebui să transpiri dacă ceva ce ai încercat nu a funcționat perfect la prima încercare. Practica aduce perfecţiune, Scorpion. Pajul de baghete vă cere să fiți flexibili și să încercați din nou. Veți obține acest lucru, dar se poate întâmpla printr-un amestec de tehnici. Înveți atât de multe pe parcurs, încât este de fapt oarecum distractiv. Nu lăsa această provocare să te învingă, Scorpion. Mai încercaţi o dată (sau două, sau trei, sau patru).

 

Săgetător: Cinci de baghete

Faceți echipă cu câțiva tovarăși la care vă aşteptaţi mai puţin şi luptaţi împotriva unui inamic comun și, de fapt, a trecut mult timp. Cinci de baghete te vede aliniat cu oamenii sau cauze cu care s-ar putea să nu fi crezut că poți lucra, dar chiar acum, împărtășești același scop - sau, mai sincer, adversar. Uniţi-vă forţele. Colaboraţi. Nu este vorba despre intimidarea sau denigrarea cuiva, ci despre solidaritatea pentru un bine mai mare. Puteți merge mai departe, mai repede cu sprijinul celorlalți.

 

Capricorn: Marea preoteasă

Meditația și reflecția sunt în partea de sus a listei tale de lucruri de făcut (în continuă creștere) săptămâna aceasta, așa că fă-ți timp pentru singurătate, meditaţie și relaxare. Este important! Marea Preoteasă dezvăluie informații vitale și vă crește conștiința de sine, astfel încât să înțelegeți cu adevărat unde vă aflați, de ce și ce doriți să prioritizaţi. Faceți-vă un plan sincer și autentic săptămâna aceasta, apoi începeți cu piciorul potrivit, cunoscându-vă adevăratele obiective.

 

Vărsător: Hierofantul

Rebeliunea este obişnuită la Vărsător, pentru că sunteți un gânditor cu adevărat independent, văzând lucrurile dintr-o perspectivă globală, mai mare. Hierofantul vă vede provocând o structură sau o autoritate în viaţa voastră în această săptămână și sunteți de fapt auzit într-un mod la care nu vă așteptați. Deci, exprimă-te. Spune ce simți. Spune-le ce nu este în regulă și ce crezi că ar trebui să se schimbe. Ar putea fi mult mai receptivi decât crezi.

 

Peşti: Regele monedelor

Latura practică și materială a vieții nu este preferata ta. Ați prefera să trăiți în vise, imaginație și fantezie decât să vă gândiţi la chiria / lista de sarcini / carieră. Cu toate acestea, în această săptămână sunteți în starea de spirit pentru a vă pune la punct problemele materiale - gândiți-vă la sănătate, casă, bani și carieră. Examinați unde vă aflați în fiecare zonă și decideți ce să faceți în continuare. Faceți o listă, faceți-o săptămâna aceasta și vă veți simți ca un șef absolut al vieţii voastre!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel