Tăriceanu: Toader și-a făcut treaba cu ONOARE, demnitate și curaj

Andreea Cosma |
Data publicării:
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat vineri că "Tudorel Toader nu e omul nimănui" şi că îl apreciază pe ministrul Justiţiei pentru felul în care şi-a făcut treaba până acum.

Declaraţia a venit în contextul în care Tăriceanu a fost întrebat despre "soarta" lui Tudorel Toader, jurnalistul afirmând "pentru că este omul dumneavoastră".

"Haideţi să lămurim: Tudorel Toader nu e omul nimănui! Eu îl apreciez foarte mult pentru latura sa profesională, nu pot să ascund faptul că nu o dată l-am consultat în chestiuni de drept constituţional, dar contestarea lui Tudorel vine puternic din partea Opoziţiei. E impropriu spus să discutăm despre soarta lui. Soarta lui este una şi clară: este un mare specialist în drept constituţional, în drept penal, este ministru al Justiţiei şi cred că şi-a făcut până în momentul acesta treaba cu onoare, demnitate şi curaj. Vă reamintesc că a fost cel care a avut curajul, spre deosebire de toţi predecesorii domniei sale, să propună revocarea procurorului-şef de la DNA în urma unei analize serioase pe care a prezentat-o public şi din care subliniez un singur lucru: încălcarea prevederilor constituţionale, dar şi a deciziilor CCR de către procurorul-şef al DNA", a spus preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel