Tăriceanu, SCANDAL cu jurnaliștii când a fost întrebat de Dragnea

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu a răbufnit la adresa unui reporter atunci când l-a întrebat despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea și a întrebat, ironic, dacă acesta vine de la o publicație de tip tabloid. 

Discuția dintre șeful ALDE și reporteri a început de la anunțul liderului PSD, potrivit căruia coaliția va avea un candidat comun la alegerile prezidențiale. Este redat, mai jos, dialogul dintre Călin Popescu Tăriceanu și jurnaliști:

Reporter: Voiam să vă întreb având în vedere şi deplasările dumneavoastră din weekend și ale colegului de coaliție Liviu Dragnea; până la urmă discuția despre cine dacă va fi un candidat comun, unic, al coaliţiei sau fiecare...

Călin Popescu Tăriceanu: Voi credeți că în fiecare zi când ne întâlnim discutăm acest subiect chiar... Păi nu, că întrebarea revine.... Fiecare după cum știți, fiecare partid participă la alegerile pentru Parlamentul european. Suntem angajați, angrenați în această campanie firească în care luăm contact cu alegătorii, mobilizăm echipele noastre la nivelul organizațiilor județene, pentru că cu toții ne dorim, și asta nu e valabil numai pentru partidele coaliției, bănuiesc că toate partidele își doresc același lucru, să își maximizeze rezultatele la alegeri.

Reporter: /.../ aţi discutat cu Liviu Dragnea? Mai ales acum /.../

Călin Popescu Tăriceanu: V-am spus că am fost plecat. Am discutat prin telefon, că telefonul ne permite, dar nu direct.

Reporter: Şi v-a spus şi despre starea lui de sănătate?

Călin Popescu Tăriceanu: Da, mi-a spus, evident. Dar sunteţi de la Cancan sau... Nu. Aşa am înțeles. La revedere!”

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se află în spital acum după ce a fost diagnosticat cu dublă hernie de disc. Informațiile au apărut în presă prin intermediul lui Codrin Ștefăescu, și nu printr-un anunț oficial, având în vedere că Liviu Dragnea ocupă funcția de șef al Camerei Deputaților, a treia funcție în stat după președintele țării și președintele Senatului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel