Tăriceanu, prima REACȚIE după aflarea sentinței. "Am trecut printr-un CALVAR"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Prima declarație făcută de Călin Popescu-Tăriceanu, după ce a fost achitat în procesul în care a fost acuzat de mărturie mincinoasă.

Imediat după ce a fost achitat în procesul în care a fost acuzat de mărturie mincinoasă, Călin Popescu-Tăriceanu a intrat în direct la Antena 3 și făcut o serie de declarații. 

"O astfel de decizie nu are decât să mă bucure. După avatarurile prin care am trecut începând din 2015, purtat la Parchet, în Instanță, cu o presiune publică uriașa asupra mea, care sigur că i-a afectat pe toți cei din jurul meu. Am primit acuzații nefondate din spațiul public. Tot acest calvar s-a încheiat astăzi. Vă spun că este un calvar. Bucuria mea este umbrită de faptul că știu că foarte mulți alți oameni care sunt în aceeași situație cu mine nu și-au încheiat încă procesele care durează de ani de zile", a spus Tăriceanu, în direct la emisiunea Sinteza Zilei.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost achitat definitiv, luni seara, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă. 

Un complet de cinci judecători de la Instanţa Supremă a respins apelul declarat de DNA şi a menţinut decizia de achitare data de prima instanţă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel