Tăriceanu, despre PROTESTUL anti-OUG 7: „Alarmat de anumite declarații din Opoziție”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, în această seară, la România TV, faptul că România este permanent în „tensiune politică” și că protestele anti-OUG 7 sunt generate de „declarații din Opoziție, că nu știu ce nenorociri s-ar putea întâmpla”.

„România e în tensiune politică permanent. Eu mă întreb câți din oamenii obișnuiți sunt atât de frământați de politică și nu sunt poate mai preocupați de viața lor de zi cu zi, care este încadrată în niște repere. Nivelul veniturilor lor personale, salarii sau pensii, posibilitățile de a duce o viață cât mai bună, calitatea vieții, calitatea infrastructurii.

Citește și PROTEST în Piața Victoriei. 10.000 de ROMÂNI au ajuns la Ministerul Justiției (VIDEO + LIVE TEXT)

Câți se preocupă așa de mult de aceste lucruri care sunt subiecte controversate. Sigur, ar fi mai bine ca aceste tensiuni care sunt exacerbate, să fie la un nivel mai jos, în așa fel oamenii să nu trăiască acest sentiment de pe care uneori îl au, alarmat de anumite declarații din Opoziție, că nu știu ce nenorociri s-ar putea întâmpla.

Citește și PROTESTE în mai multe orașe din ROMÂNIA

De doi ani de zile, toate nenorocirile prevestite de cei din Opoziție, de președintele țării, nu s-au întâmplat. Dacă numai pentru a-ți face o platformă politică este normal să procedezi în felul acesta. Mă adresez în principal către Opoziție și președinte. Răspunsul meu este nu. Răspunsul meu este să încercăm să fim responsabili și echilibrați”, a declarat, la România TV, Tăriceanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel