Tăriceanu continuă ATACURILE la Dăncilă: Nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, că „nerozia de care a dat dovadă" Viorica Dăncilă a făcut ca visul acesteia de a continua să fie premier să ia sfârșit. El a precizat că președintele PSD a încercat să destructureze ALDE, însă nu a reușit. 

"Noi ne-am lăsat loc de bună ziua. Reacția lor a fost cea pe care o știți, de ostilizare și ambiționare a colegilor noștri. Am trecut prin momente foarte grele. A fost o încercare eșuată de a destructura partidul. Nu numai că a eșuat, dar s-a întors împotriva PSD, pentru că Dăncilă a înverșunat și mai mult adversarii ei. Nerozia de care a dat dovadă s-a întors înmpotriva ei și iată că visul de a rămâne premier în continuare s-a dus pe apa sâmbetei. Mie îmi pare rău, pentru că intrăm într-o criză politică, mă uitam în parlament și grupul USR, în mod imatur, erau cuprinși de euforie. Eu am trăit momentul cu emoție, pentru că nu eram 100% că va cădea guvernul. Dar în momentul în care a trrecut moțiunea mă gândeam ce urmează", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferință de presă susținută la organizația de femei a ALDE, sâmbătă, la Păltiniș.

Acesta a adăugat că fosta colegă de partid Grațiela Gavrilescu, precum și alții excluși din ALDE, au cedat mitelor oferite de PSD, însă au rămas apoi „cu buza umflată".

„Le-am spus colegilor că a fost o tornadă, o situația cu totul și cu totul atipică pentru ce se întâmplă în politică. Sigur în politică sunt adversități, sunt adversarii mei, nu dușmanii mei. Deci adversarii noștri de la PSD au declașat un cataclism la adresa ALDE, încercând să mituiască în fel și chip colegii noștri. Unii au cedat. Noi hotărâsem retragerea de la guvernare. Oameni sunt. Eu nu o spun asta cu ideea că am înțelegere pentru ei, dar comportamentul uman e același, indiferent de sex. Din păcate, și una dintre colegele mele s-a lăsat ademenită. Și îmi pare rău că au rămas cu buza umflată. E vorba despre Grațiela Gavrilescu", a completat Tăriceanu, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel