Tăriceanu, ATAC dur la Iohannis: "Președintele face o ȘMECHERIE de București"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, după consultările de la Palatul Cotroceni. 

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, după consultările de la Cotroceni, că președintele Iohannis încearcă, prin acest pact, o mișcare pentru realegerea sa, fiind o "șmecherie".

"Un lucru pe care doresc să-l subliniez este că la consultările de la Cotroceni, președintele nu a facut nici cea mai mică mențiune în legătură cu acest subiect. Acest anunț nu face decât să deturneze sensul referendumului.

Cred că domnul Iohannis, în loc să vină de la Sibiu şi să ne arate ce înseamnă comportamentul nemţesc - un om, un cuvânt - vrea să ne înveţe, la Bucureşti, cum e cu şmecheriile. E păcat! România nu are nevoie de şmecheri. Are nevoie de oameni serioși care să îşi inteleagă rolul în societate, atribuit de Constituție.

După cinci ani în care a facut doar să semene dezbinare, nu a avut niciun proiect consistent pentru România, acum, cu acest pact încearcă o mișcare pentru realegerea lui ca președinte. Ne-ar face chiar o propunere să-l susținem la alegerile prezidentiale. Este un pic cam mult... (...) Un astfel de demers miroase de la distanță", a declarat Calin Popescu-Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel