Tăriceanu, ATAC dur la ambasadorul României în SUA: "NU a fost în stare în 5 ani ..."

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac dur la adresa Ambasadorului României în Statele Unite, precizând că acesta nu a fost în stare în 5 ani să aranjeze o vizită a parlamentarilor români la Washington. 

Președintele Senatului l-a atacat dur, joi seară, pe Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii. Invitat la postul Digi24, Tăriceanu a declarat că George Maior nu a fost în stare să aranajeze o vizită a parlamentarilor români la Washington.

"Componenta politică trebuie dusă la o altă dimensiune. Din păcate, relația pe latura politică a fost în ultimii ani monopolizată de ambasadorul României în SUA, care nu a mai permis niciunui oficial român să aibă contacte directe cu Administrația americană. Viorica Dăncilă nu s-a dus în SUA pe vizită aranjată de Ambasadă. Nici eu.

Au am fost într-o vizită aranjată de o companie de consultanță care face lobby pe lângă autoritățile americane. Nu este nimic în neregulă. Eu nu pot sta la mâna unui ambasador care de peste 5 ani nu a fost în stare să aranajeze o vizită a parlamentarilor români, a președintelui Camerei Deputaților, a premierului pentru a avea contacte cu administrația americană. Găsim alte căi, avem soluții", a spus Tăriceanu la emisiunea lui Cosmin Prelipceanu de la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel