Tăriceanu, ATAC FURIBUND la adresa preşedintelui Klaus Iohannis: "S-a pozat cu o adolescentă în braţe!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu se declară indignat de pozele postate de un fotograf cu preşedintele Klaus Iohannis şi fiica sa şi acuză că face şedinţe foto pentru campanie. Tăriceanu a făcut şi o remarcă surprinzătoare cu privire la şeful statului, despre care spune că a fost pozat "zâmbind cu o adolescentă în braţe", în plin scandal la Caracal, fiind vorba despre o poză pe care a dorit-o fiica fotografului, ca amintire.

"Pe lângă multe ştiri fierbinţi şi nu toate optimiste, din păcate, ziua de ieri, duminică, ne-a adus şi o informaţie-bombă: se pare că, pentru prima oară în mandatul de Preşedinte , dl Iohannis a fost de găsit la locul de muncă în week-end.

Să nu ne bucurăm prea devreme, însă.

Domnia sa nu a stat la slujbă ca să muncească. A stat la pozat. După toate probabilitățile, dl. Președinte folosește sediul instituției pentru treburi personale, mai exact pentru setul de fotografii electorale, care urmează să devină curând postere şi bannere.

Nu am auzit de un asemenea precedent în ultimii 30 de ani, din partea vreunui alt politician!

De curiozitate, se poate închiria cu ora Palatul Cotroceni în cazul în care și alți candidați și-ar dori același cadru pentru afișe?

Nu e mult de când un procuror general, reamintim, a fost demis pentru că ar fi folosit fără drept un bun al statului. Să folosești un palat încărcat de istorie, totodată sediu al celei mai înalte funcții din stat, pentru ședințe foto pe muzică de jazz o fi mai puțin blamabil?

Dincolo de asta, e strigător la cer felul, stupefiant chiar, cum, în plină emoție națională provocată de tragedia de la Caracal, președintele Iohannis se pozează, râzând vesel, cu o adolescentă în brațe, apoi imaginile sunt difuzate public chiar de autorul lor. (Sper că nu unul plătit tot din bani publici pentru munca prestată în folosul președintelui țării). Cum nu am auzit până acum de vreun protest ori de vreo explicație a administrației prezidențiale vizavi de apariția pozelor în spațiul public, putem deduce că artistul fotograf a avut acordul dlui.Iohannis.

Omeneste putem înţelege dorinţa dlui Iohannis ca la final de mandat să aibă nişte fotografii care să-i aducă aminte de vremurile bune, dar nu înţelegem de ce trebuia să le facă “noaptea ca hoţii”! De ce era necesar ca să pună în alertă întreaga administraţie a Palatului Cotroceni pentru un lucru care putea fi făcut în zilele lucrătoare? Ce era de ascuns în acţiunea dlui Iohannis în asemenea fel încât să justifice o acţiune în weekend?

Solicităm dlui Iohannis să spună public motivaţia acestui act, costurile lui şi cine a plătit pentru el! Nu ne referim doar la costurile şedinţei foto ci şi la costurile cu personalul de la Cotroceni care a fost nevoit să vină să-l deservească în weekend pe Preşedinte şi fotograful favorit.

Îi solicităm dlui Iohannis să profite de acest moment de sinceritate şi să spună public care au fost costurile cu promovarea ultimei (sperăm!!) sale carţi şi de unde au fost acoperite aceste costuri.

Poporul român are dreptul să ştie dacă Preşedintele Lui foloseşte fonduri ascunse pentru a-şi face campanie. Şi ar fi frumos ca poporul să ştie şi de ce o face într-un moment atât de nepotrivit", a scris Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

[citeste ]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel