Tânărul care a cerut bani familiei Alexandrei a fost lăsat liber. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Băiatul care a sunat familia Alexandrei Măceșanu și le-a cerut bani pentru a o elibera pe fată a fost prins, însă a fost lăsat apoi să plece, după ce le-a spus polițiștilor că a fost o glumă.

UPDATE

Mesajul lui Alexandru Cumpănașu:

"Dragi prieteni, toti golanii, santajistii si profitorii sunt pusi in libertate. Tocmai ce am aflat (sper ca nu este adevarat) ca dupa ce l-au filat, l-au localizat si audiat pe acest nemernic L-AU PUS IN LIBERTATE!!!! Pt ca avea 18 ani si era mic. Iti vine sa plangi si sa urli. Dupa ce mama lui Alex a trebuit sa accepte calvarul acestor conversatii, am facut totul ca la carte si am anuntat autoritatile, am pus la dispozitie inregistrarile facute de FAMILIE nu de autoritati, stam 5 zile in suspans aflam acum ca dupa efortul depus pt a il localiza si prinde este audiat si pus in libertate. Sunt SCARBIT."

Știre inițială

Un tânăr în vârstă de aproximativ 19 ani a sunat-o pe mama Alexandrei și i-a spus că este complicele lui Gheorghe Dincă și că face parte dintr-o grupare infracțională care activează în Caracal.

Băiatul a spus că le-a răpit pe Alexandra și Luiza și că vrea, în schimbul fetelor, câte 3500 euro pentru fiecare.

Mama Alexandrei i-a cerut fotografii cu fetele pentru a se convinge că sunt în viață. Anhetatorii l-au prins în flagrant și riscă o pedeapsă de 7 ani pentru gluma pe care a făcut-o. Deocamdată, însă, acesta e liber. 

"Le-a comunicat părinților Alexandrei că va stabili o întâlnire, un schimb. A fost o licărire de speranță pentru noi toți. A fost un act necugetat al unei persoane care s-a jucat cu sentimentele familiei și cu autoritățile. Va plăti pentru asta. A fost un apel de pe număr necunoscut care spunea că e o deține pe Luiza și că știe unde este Alexandra, că e parte din rețeaua de crimă organizată. Înregistrările sunt făcute de către noi" a spus Alexandru Cumpănașu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel