Tânăra tâlhărită în scara blocului, MESAJ emoţionant înainte de referendum: "Vreau să fiu în siguranţă în ţara mea"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Captură cameră de supraveghere - tânără tâlhărită în scara blocului - Alba iulia
Captură cameră de supraveghere - tânără tâlhărită în scara blocului - Alba iulia

Denisa Sava, tânăra care la finalul anului trecut a fost lovită cu bestialitate de un recidivist chiar în scara blocului unde locuieşte, a transmis un mesaj înainte de referendumul de pe 26 mai, în care îndeamnă oamenii să iasă la vot pentru că nu mai doreşte ca situaţia ei să se repete.

Tânăra de 20 de ani a povestit, întro postare pe contul său de socializare, ce o îndemană să iasă la vot la referendumul pe domeniul justiţiei, ea însăşi fiind o vitctimă a recursului comensatoriu, care l-a eliberat pe agresorul său.

Citeşte şi: Andrei Caramitru(USR): Votați ca să nu fiți agresați fizic, pe stradă, de interlopii lui Dragnea și Tăriceanu

"Prin modificarea Codurilor penale vor să-i scoată mai repede din pușcării pe cei vinovați de fapte pe care eu le-am trăit pe pielea mea. Uitându-mă la mitingurile PSD și văzând ce fel de oameni participă am început sa înțeleg de ce vor asta. Eu vreau sa ma simt în siguranță în tara în care trăiesc și pentru asta voi merge la Referendum să votez împotriva modificării cu dedicație a legilor din țara mea doar pentru a-i scăpa pe o serie de infractori. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne apărăm prin votul pe care trebuie să-l dăm în 26 mai", a scris Denisa Sava pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, PRIMELE declaraţii după anunţarea întrebărilor pentru referendum

Cazul tinerei din Alba Iulia a şocat o ţară întreagă când, în noiembrie anul trecut, a fost pocnită cu pumnul în faţă şi apoi tâlhărită, chiar în timp ce aştepta liftul în scara blocului unde locuieşte. Individul fusese eliberat cu puţin timp înainte din închisoare, după ce a intrat în vigoare măsura recursului comensatoriu. Acesta avea la activ condamnări pentru tentativă de viol şi tâlhărie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel