Tânără româncă, spaima Italiei: A bătut până la sânge un bătrân, apoi a sărit să bată și agentul care o păzea la interogatoriu

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Simona D. O româncă de doar 33 de ani, a devenit una dintre cele mai de temut femei din închisoarea Don Bosco. După ce a bătut până la sânge un bătrân de 79 de ani, a cărui stare este critică în prezent, femeia a sărit să bată și un agent de poliție care o păzea în timp ce era interogată.

În timpul interogatoriului, programat pentru audierea preliminară, femeia de 33 de ani, arestată duminică de poliție pentru infracțiunea de vătămare corporală gravă, a răbufnit la adresa unui inspector de poliție penitenciară.

Audierea a avut loc de la distanță. Magistratul Giuseppe Laghezza se afla în sala de judecată, cu avocatul suspectului la câțiva metri distanță și cu românca Simona Dumitru în camera amenajată în interiorul închisorii Don Bosco cu computerul pentru interogatoriu la distanță. Alături de ea se afla un polițist care, brusc, fără niciun motiv aparent, a fost atacat de femeia care nu a vrut sau nu a putut să relateze episodul de duminică.

Nu este vorba de cunoașterea sau nu a limbii. Femeia în vârstă de 33 de ani refuză sau nu poate să vorbească cu anchetatorii și nici măcar cu avocatul ei, Roberto De Robertis, care se gândește să solicite un raport psihiatric pentru clienta sa.

Inspectorul bătut a primit un prognostic de cinci zile. Audierea nu a durat mult timp, iar judecătorul, în lipsa oricărui răspuns din partea suspectului, a validat arestul preventiv, așa cum a cerut procurorul Aldo Mantovani.

Tânără româncă, spaima Italiei: A bătut până la sânge un bătrân

 

Motivul atacului de duminică dimineața rămâne neelucidat. Ipoteza unei tâlhării a fost luată în calcul de anchetatorii de la echipa mobilă, dar starea alterată a femeii ar putea sugera și un acces de nebunie din partea femeii de 33 de ani, care a lovit prima persoană care a trecut pe lângă ea în timp ce se îndrepta cu bicicleta spre conducte.

Bărbatul în vârstă de 79 de ani, locuitor din San Giuliano, nu a avut parte de prea mult noroc după întâlnirea cu românca. După ce a primit pumnul în față de la femeie potrivit celor reconstituite de poliție, l-a dat cu capul de un stâlp de fier amplasat în fața sucursalei Credito Valdinievole.

Impactul devastator i-a provocat fracturi ale maxilarului și ale oaselor nazale, leziuni la baza craniului și pierderea de sânge de la o ureche.

Internat la Cisanello imediat după agresiune, medicii nu au făcut încă public prognosticul pentru pensionarul care se află în luptă cu moartea pentru un pumn dat atât de la întâmplare. Chiar dacă ar fi fost o tentativă de jaf și bătrânul ar fi încercat să riposteze, atacul femeii tot ar fi fost disproporționat. O situație cauză-efect care șochează prin ușurința cu care oamenii își pot risca viața în timp ce merg pe stradă duminică dimineața într-o zonă rezidențială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel