Tânără de 19 ani, însărcinată, arsă de vie într-o mașină de iubitul ei. Bărbatul, ajutat chiar de soție, gravidă și ea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr brazilian în vârstă de 19 ani a fost arestat după ce și-a legat amanta însărcinată și a lăsat-o să ardă de vie într-o mașină, fiind ajutat de  alte patru persoane, printre care și soția sa, gravidă la rândul ei. Alături de femeie a murit și un prieten de-al tinerei însărcinate.

Ellen Priscila Ferreira, în vârstă de 24 de ani, era însărcinată în patru luni și aștepta copilul unuia dintre suspecți când ea și prietenul ei, Ely Carlos dos Santos, în vârstă de 39 de ani, au fost uciși în orașul Coroados, pe 17 octombrie, fiind legați și lăsați să ardă de vii într-o mașină. 

Potrivit presei de știri braziliene G1,  suspectul principal, în vârstă de 19 ani și soția sa în vârstă de 36 de ani, au mărturisit fapta poliției civile în urma arestării lor joia trecută. Cuplul a spus că a pus la cale crima cumplită după ce Ferreira a refuzat să facă avort. Alți doi suspecți i-au ajutat pe cei doi soți arestați să ducă la îndeplinire planul criminal.

Complice la crima, soția, gravidă și ea

 

„Ellen era însărcinată cu bărbatul care a ucis-o. Este căsătorit, dar a avut o relație cu Ellen. Și soția suspectului e însărcinată. Amândoi au vrut ca Ellen să facă avort, dar ea nu a acceptat”, a declarat Paulo de Tarso, cel care conduce ancheta, afirmând că nu a fost niciodată anchetator al unei crime de o asemenea cruzime, potrivit Daily Mail.

Autoritățile au reținut, de asemenea, alți doi bărbați, în vârstă de 35 și 38 de ani, ambii negând implicarea lor în crimă. „Până în prezent, nu suntem siguri de modul în care au fost abordate victimele. Știm ce s-a întâmplat după ce au fost legate în mașină”, a spus de Tarso.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel