Tânără asasinată în apartamentul ei din Larnaca

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Victima din Republica Moldova a fost găsită legată cu mâinile la spate.

O tânără de 36 ani din Rep. Moldova a fost găsită moartă pe podea, lângă pat, în apartamentul ei din Larnaca, în seara zilei de 1 noiembrie (în jurul orei 20:00), de către prietenele acesteia, informează sigmalive.com.

 

Pentru că nu dăduse niciun semn de viaţă ele s-au deplasat până la apartamentul acesteia din str. Touz Hane, din spatele Tribunalului Municipal din Larnaca, în apropiere de Makenzi, ca să vadă dacă prietena lor se simte bine. În ciuda eforturilor de a pătrunde în apartamentul situat la etajul al III-lea, cele două nu au putut intra. Ele au chemat atunci un lăcătuș, care le-a deschis uşa. Ceea ce au văzut le-a şocat – prietena lor zăcea moartă pe podea, cu mâinile legate la spate, lângă pat.

 

Au sunat la poliție, care a venit imediat şi s-au început cercetările.

 

Medicul legist, dr. Nikolas Charalambous a constat că decesul s-a produs prin asfixiere, ca urmare a aspirației de sânge și a unui traumatism cranian sever, scrie cyprusnews.eu.

 

Şeful TAE Larnaca, Pambos Zahariou, a spus că modul în care a fost găsită tânăra de 36 ani sugerează un act criminal, care a fost comis în ultimele 12 ore.

 

Conform informațiilor pe care poliţia le are, tânăra a locuit singură în Cipru în ultimii șapte ani și se ocupa cu manichiura.

 

Autorităţile din Larnaca investighează crima cu premeditare.

 

SURSA: PULSUL AFRODITEI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel