Tânăr român, ATACAT în ITALIA. A vrut să îi INCENDIEZE locuința: „Să curățăm orașul de străini“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat italian, care se declară „extrem de fascist“ a vrut să incendieze locuința unui român. „Să curățăm orașul de străini“ striga el.

Polițiștii din Bagnara Calabra au arestat, ieri, un tânăr italian de 37 de ani, cunoscut deja de poliție, acuzat de pagube urmate de un incendiu. Polițiștii fuseseră alertați telefonic de un cetățean român care semnalase prezența pe stradă a unui bărbat foarte agitat și incoerent, care striga și lovea ușa unei case din fața Via Garibaldi.


Ajunși la fațalocului, polițiștii italieni au descoperit că, puțin înainte de sosirea lor, bărbatul a avut discuție aprinsă cu un cetățean român și că, imediat după aceea, a reușit să pătrundă în interiorul casei românului cu intenția de a porni un incendiu, potrivit adnkronos.it

Bărbatul, care a rămas în apropierea casei românului după tentativa de a incendia locuința, se afla într-o stare evidentă de agitație psihofizică, ca într-o stare de intoxicație alcoolică și, pe întreaga durată a operațiunilor ulterioare, a continuat să aibă un comportament agresiv, spunând că dorește să „curețe orașul de la străini", declarându-se "extrem de fascist".

Agenții au intrat în posesia filmărilor sistemelor de supraveghere video ale unor case, ce a permis recunoașterea bărbatului ca autor al incendiului la locuința românului. Pentru moment, bărbatul se află în arest la domiciliu, în așteptarea procesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel