Sute de români îl vor pe Dragnea CANDIDAT la PREZIDENȚIALE. Au inițiat o petiție

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Petiție pentru susținerea candidaturii lui Liviu Dragnea la alegerile prezidențiale. Sute de români îl vor pe Liviu Dragnea candidat la prezidențiale.

Românii sunt îndemnați pe rețelele de socializare să semneze o petiție pentru susținerea candidaturii lui Liviu Dragnea la alegerile prezidențiale din acest an. 

Iată textul petiției, găzduită de un site de profil:

"Condamnarea lui Liviu Dragnea este una politică. Este și motivul pentru care se întârzie nejustificat motivarea deciziei de condamnare. Condamnarea a fost dispusă de statul paralel pentru a putea să îl scoată pe Liviu Dragnea din viața politică. După cum se vede, la ora actuală se acționează pentru cedarea totală a bogățiilor naturale ale României și aservirea României intereselor americane.

Ceea ce se întâmplă în România nu este o colaborare reciproc avantajoasă ci o cedare totală a suveranității naționale. După ce a fost asasinat Nicolae Ceaușescu, și Corneliu Vadim Tudor, Liviu Dragnea a apărut ca fiind ultimul lider căruia să îi pese de România și de români".

(w670)

Românii au postat mai multe comentarii de susținere pentru fostul lider PSD, condamnat în prezent la închisoare cu executare.

"De acord ....l-au anihilat politic de teama ca romanii iubitori de tara l ar fi votat presedinte ....daca e sa votez ceva, votez ELIBERAREA din puscarie", scrie Viki Simona Eveline, în timp ce Aurel Maxim comentează: "De acord. Dragnea a fost pedepsit pentru că a îndrăznit să facă ceva bun pentru România, în detrimentul multinaționalelor."

"Fiind destept, l-au eliminat. nu e singurul caz. merita ajutat sa-si arate nevinovatia", comentează alt utilizator.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel