SUTE de reclamații la CNA, după ce Ghiță a amenințat protestatarii cu bătaia. ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Sute de plângeri au fost trimise la CNA împotriva România TV, după ce Sebastian Ghiță a amenințat într-o emisiune de la acest post că va bate protestatarii.

CNA a primit plângeri "de ordinul sutelor și curg într-una", la adresa postului România TV, după ce, pe acest canal, Sebastian Ghiță i-a amenințat cu bătaia pe manifestanții împotriva modificării legilor justiției, fără să fie împiedicat să facă acest lucru, a spus marți pentru HotNews.ro membrul CNA Dorina Rusu.

Organizația ActiveWatch a anunțat o sesizare, iar Rusu a spus că se va autosesiza la rândul ei.

Potrivit unei note publicate pe Facebook de ActiveWatch, trebuie văzut dacă nu s-au încălcat regulile ce impun moderatorilor să nu permită invitaților folosirea unui limbaj injurios sau să instige la violență, relatează HotNews.

Sebastian Ghiță a spus că membrii partidului său, dacă vor întâlni membrii #Rezist care protestează îi vor lua la bătaie. 

"Va veni curând momentul. Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele #rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită, care să le dea niște șuturi în fund și să-i trimită acasă, că dacă poliția nu-i trimite acasă o să-i trimitem noi. Asta nu e democrație," a spus Sebastian Ghiță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel