Suspectul dublei crime din Iași a fost prins în Italia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Suspectul dublei crime din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins, marți, în Italia. Pe numele lui, magistrații Tribunalului Iași au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire generală.

Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizat suspectul dublei crime din Iași.

Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat și reținut în Roma.

Suspectul dublei crime din Iași, prins în Italia

 

Magistrații Tribunalului Iași au dispus arestarea în lipsă a unui cetățean marocan, Ahmed Sami El Bourkadi , principalul suspect în cazul dublei crime din Iași: o tânără și iubitul ei, de origine marocană, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași.

Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi iubita lui, Ioana-Vanesa Burlacu au fost găsiți morți, înjunghiați de zeci de ori, în locuința lor, indiciile fiind că cele două crime au avut loc joi.

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea și el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratatament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Cei doi studenți la Medicină, uciși de colegul lor

 

Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei din Maroc, Youssef Ajniyah, ambii studenți la UMF Iași au fost înjunghiați de mai multe ori, în vila în care locuiau, iar principalul suspect este Ahmed Sami El Bourkadi, un cunoscut al celor doi, fiindu-le coleg la facultate. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare, potrivit Mediafax. 

Doi studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași au fost găsiți, sâmbătă, morți în casa în care locuiau. Cei doi ar fi trebuit să plece în acest weekend în Bruxelles.  Locuința a fost incendiată după comiterea crimelor. Medicii legiști spun însă că nu au identificat urme de incendiere și pe corpurile celor doi. 

Una dintre persoanele decedate, un bărbat în vârstă de 25 ani, cetăţean marocan, era student în anul al doilea la Medicină la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi. Cea de-a doua persoană decedată era prietena acestuia, în vârstă de 23 de ani.

Descoperirea a fost făcută de poliţişti, care au fost informaţi de familia băiatului cu privire la posibila dispariţie a acestuia. În 10 decembrie el ar fi trebuit să ajungă, cu avionul, la Bruxelles. Trupurile celor doi tineri aveau urme de violenţă iar în imobil s-au identificat urme de ardere. În urma descoperirii cadavrelor celor doi, mai multe persoane au fost aduse la audieri, dar au fost lăsate să plece acasă după câteva ore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel