Surse: Ședința de Guvern din această seară a fost amânată

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

USR PLUS îi acuză pe partenerii de coaliție din PNL că își forțează secretarii de stat din ministerele conduse de USR PLUS să se prezinte la ședința de guvern din această seară în locul miniștrilor. Acest lucru s-a și întâmplat conform unor surse, dar premierul a luat decizia de a suspenda ședința de Guvern.

Scandalul s-a declanșat după ce premierul Florin Cîțu a anunțat că vrea să adopte programul de dezvoltare "Anghel Saligny", în valoare de 50 de miliarde de lei. Pe de altă parte USR PLUS a condiționat acest proiect de desființarea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. 

"USR PLUS ia act de amenințările asupra secretarilor de stat PNL din ministerele conduse de miniștri USR PLUS de a se prezenta la ședința de guvern (de miercuri, la ora 19.00 - n.r.). Reprezentarea unui minister, conform legii, este atributul ministrului și poate fi delegată doar de către acesta prin ordin scris. Facem apel la șeful executivului să nu pună oamenii în situația de a încalca legea prin uzurparea de calități oficiale", se arată într-un comunicat USR PLUS.

Dan Barna a anunțat că lucrurile vor fi tranșate mâine dimineață, în cadrul unei ședințe a coaliției de guvernare, repetând că "toate opțiunile sunt pe masă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel