Liviu Dragnea, membru al lojei masonice Nostradamus din Alexandria

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea a intrat în 2003 într-o lojă masonică din Alexandria, numită Nostradamus, scrie G4Media.ro. Dragnea a trecut de la inițiere la gradul de maestru, obținut în 2004, au mai declarat pentru G4Media.ro sursele din PSD

Liviu Dragnea i-a atacat pe masoni în două rânduri în acest an, spunând că, alături de ”securiști”, stau la baza creării partidului Pro România.

Dragnea  și-ar fi plătit cotizația de membru în loja masonică Nostradamus inclusiv în anii 2016 și 2017, potrivit surselor G4Media.ro.

Liviu Dragnea nu a menționat niciodată în declarațiile sale de interese apartenența la o lojă masonică, după cum arată documentele depuse de acesta de-a lungul timpului în calitate de președinte al CJ Teleorman, ministru al Dezvoltării sau deputat.

 

"Vor adevărul? O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști sunt în acel partid, ce afaceri se învârt cu acel partid, care e legătura lor cu serviciile secrete. Românii vor să știe adevărul!”, a declarat Dragnea despre partidul condus de Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel