UPDATE. Ion Alin Dan Ignat, secretar de stat, la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare expirate

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ion Alin Dan Ignat, secretar de stat la Ministerul Muncii de luna trecută, ar fi fost prins de polițiștii rutieri conducând un autoturism cu numerele de înmatrculare provizorii expirate.

Ion Alin Dan Ignat, secrtar de stat în Ministerul Muncii și Protecției sociale ar fi fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere pe DN 14B, în zona Blaj, potrivit Realitatea PLUS. Acesta se pare că era la volanul unui autoturism care avea numerele provizorii expirate încă din 22 ianuarie, iar mașina era în proprietata unei societăți comericale. 

Dacă faptele sunt dovedite, acesta riscă acum dosar pentru punerea în circulație sau de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Potrivit Noului Cod Penal, fapta constituie infracţiune contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, fiindu-i reținut permisul de conducere șferului surrins la volan într-o astfel de ipostază.

Ion Alin Dan Ignat, în vârstă de 33 de ani, vicepreședintele PNL Alba Iulia și prim-vicepreședintele Tineretului Național Liberal este finul deputatului PNL, Florin Roman. 

UPDATE ora 16.00

 Am avut programare la un service auto. Ei mi-au oferit o altă mașină de la reprezentanță. Am flosit-o, am preluat-o de bună credință, fiind o reprezentanță de prestigiu, și nu mi-am pus niciodată problemă că acea mașină nu ar fi în parametri legali. Am constatat împreună cu polițiștii că numerele provizori erau expirate.

Am luat legătura cu firma și au constat că mai aveau încă 3 mașini în aceeași situație și au chemat șoferii înapoi în reprezentanță.

Voi face plângere penală firmei auto pentru că m-au pus în această situație. Eu am preluat mașina cu bună credință, singura mea vină este că nu m-am gândit să verific personal aceste date“, a declarat Alin Ignat pentru Realitatea PLUS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel