Surse. Dragnea forţează restructurarea Guvernului

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea vrea să restructureze Guvernul astfel încât să-l impună pe Eugen Nicolicea ministru al Justiţiei, susţin surse din PSD pentru Adevărul.

 În condiţiile în care UDMR a anunţat că nu va vota o eventuală restructurare a Guvernului,președintele PSD  se bazează pe 11 voturi de la minorităţile naţionale. Astfel, PSD ar avea cu 17 voturi mai mult peste limita majorităţii.

„Încă nu am luat o decizie. Mâine vom avea o întâlnire pe această temă. Cred că ne îndreptăm spre varianta ca fiecare să voteze după propria conştiinţă“., a declarat Varujan Pambuccian, liderul grupului minortăţilor naţionale, care numără 17 deputaţi. 

Restructurarea Guvernului l-ar obliga pe președintele Iohannis  să-l accepte pe Eugen Nicolicea ministrul Justiției. 

Liviu Dragnea  ar risca să piardă guvernarea în condiţiile în care majoritatea PSD-ALDE în Parlament atârnă de doar 6 voturi. Azi, PSD a mai pierdut un om: deputatul PSD de Argeş Nicolae Georgescu a plecat la Pro România, partidul lui Victor Ponta. 

 Viorica Dăncilă a fost chemată de Liviu Dragnea la o ședință  a coaliției de guvernare, care are loc, la această oră la Palatul Parlamentului.

Potrivit Realitatea TV, Călin Popescu Tăriceanu este și el prezent, iar coaliția ar decide chiar acum dacă merge în continuare pe varianta remanierii guvernamentale sau se trece pe restructurarea Guvernului, pentru a evita decizia președintelui Klaus Iohannis.

 

[cietste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel