Sunt DISPERAȚI. Vor să oprească USR-PLUS prin mesaje FALSE în numele lor

Narcis Popa |
Data publicării:

Președintele USR, Dan Barna, atrage atenția că în cutiile poștale ale românilor au început să fie distribuite mesaje false în numele USR-PLUS care caută să-i discrediteze pentru alegerile europarlamentare. Românii au primit un mesaj prin care li se spune că avortul va fi obligatoriu la noi în țară. 

"ALERTĂ DE MANIPULARE!

Atacurile adversarilor politici ai Alianța 2020 USR PLUS au depășit orice limită.

Ne-au făcut securiști, au încercat să ne oprească să ne înscriem în cursa electorală, au inventat tema falsă a atacului la proprietate, ne-au distrus, ca niște tâlhari, noaptea, corturile de campanie și afișajul electoral.
Acum, însă, au dus dezinformarea și manipulările într-o zonă sensibilă, cea legată de copii, de dreptul și dorința oamenilor de a avea copii.

Au tipărit pliante false pe care au pus cea mai ticăloasă minciună, anume că noi vrem ca avortul să fie obligatoriu în România. Și au inventat și un fals membru al Alianței care ar fi spus asta.

Aceste pliante otrăvite cu dezinformări abjecte au fost puse în cutiile poștale ale unor oameni. Ca să îi sperie.

Nu vom lăsa ticăloșia să meargă mai departe. Facem plângere penală și cerem poliției să afle cine sunt cei care induc panica și frica. Cine sunt cei cărora le este așa de frică de o Alianță cu oameni care nu au mai făcut politică și încearcă să ne decredibilizeze.

Le amintim tuturor competitorilor electorali că aceste practici demne de anii '90 sunt pedepsite penal.

Vom descoperi producătorii și distribuitorii acestor pliante otrăvite cu ajutorul susținătorilor noștri, semnalând Poliției fiecare act care prejudiciază imaginea Alianței și credibilitatea candidaților.

Vom face plângere la Poliție pentru folosirea ilegală a identității Alianței.

Vom face de urgență și sesizări către AEP să ia toate măsurile legale în acest caz revoltător de intoxicare cu minciuni.

Am identificat deocamdată în Cluj-Napoca și în două comune din județ pliantele otrăvite prin care se încearcă compromiterea noastră cu citate false și personaje inventate.

Le cerem tuturor membrilor și simpatizanților noștri să ne ajute să oprim astfel de atacuri murdare. Să ni le semnaleze imediat ce apar. Să fie pregătiți pentru o luptă cu adversari care, iată, depășesc orice limită pentru a ne opri.
Nu ne intimidează, noi mergem la victorie cu toate piedicile lor.

Susținătorii și membrii USR și PLUS pot semnala apariția unor asemenea pliante de dezinformare pe adresa [email protected] pentru a putea lua măsuri de îndată împotriva celor care le-au tipărit și le-au distribuit.

Vă mulțumim.

Fără hoție ajungem departe," este mesajul lui Dan Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel