Succes răsunător pentru ciclistul Vlad Dascălu. A făcut senzație la Cupa Mondială de mountain bike

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Vlad Dascălu a făcut senzație la Cupa Mondială de Ciclism
Vlad Dascălu a făcut senzație la Cupa Mondială de Ciclism

Ciclistul român Vlad Dascălu a avut un succes răsunător la Cupa Mondială de mountain bike, organizată în SUA.  S-a clasat pe locul al doilea în proba de cross-country olimpic.

Înaintea ciclistului român se află americanului Christopher Blevins, cu timpul de 1 h 15 min 14 secunde. Dascălu îl urmează la 9 secunde, iar cehul Ondrej Cink, la 20 de secunde, notează editiadedimineata.ro

Vlad Dascălu are 24 de ani și are rezultate notabile și la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Este clasat pe locul 7 la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi pe 4 la Campionatele Mondiale de luna trecută. În clasamentul general al Cupei Mondiale ocupă poziţia a 11-a cu 1.091 puncte, menționează sursa citată.

 

Succes răsunător pentru ciclistul român Vlad Dascălu. A făcut senzație în SUA

 

Federația Română de Ciclism a bifat imediat succesul lui Vlad Dascălu și  îi prevede o ascensiune fulminantă în cariera de sportiv. Ciclistul român a reușit în timp record să recupereze 17 poziții în clasamentul general, ceea ce este uimitor pentru oficialii Federației.

„Vlad Dascalu termină pe locul 2 etapa de Cupa Mondială de XCO din Snowshoe, SUA, după ce a atacat alături de Chris Blevins în ultima tură a cursei. În clasamentul general, sportivul nostru termină pe 7.

După o prima parte a cursei în care Vlad s-a aflat pe locul 19, acesta a reușit să recupereze 17 poziții!

Felicitări, Vlad! Nu avem cuvinte! Ai făcut un sezon memorabil și suntem mândri de tine!”, a transmis Federația Română de Ciclism.

Ministerul Sportului a subliniat, de asemenea, că este importantă susținerea și altor jocuri, nu doar cele de echipă, mai ales a celor care fac performanță la Jocurile Olimpice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel