SUA. Anthony Fauci, mesaj pentru copii: "M-am dus la polul Nord şi l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun. Poate lăsa cadourile"

Andreea Cosma |
Data publicării:
fauci
fauci

Moş Crăciun este gata de treabă şi va putea aduce în siguranţă cadouri copiilor care au fost cuminţi, a dat asigurări imunologul Anthony Fauci,"domnul COVID-19" de la Casa Albă, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Moş împotriva noului coronavirus, transmite AFP.

Directorul Institutului naţional pentru alergii şi boli infecţioase şi personalitatea ştiinţifică a pandemiei cea mai cunoscută în acest moment în SUA, Anthony Fauci a declarat sâmbătă că l-a vaccinat personal pe Moşul cu barbă albă.

"M-am ocupat de asta pentru voi pentru că mi-era teamă că veţi fi nemulţumiţi", a spus el, răspunzând la întrebările copiilor îngrijoraţi dintr-o emisiune TV adresată familiilor care doreau să afle dacă Moş Crăciun va putea intra în siguranţă în casele americanilor pe 25 decembrie.

"Am făcut călătoria la Polul Nord, m-am dus acolo şi l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun. I-am măsurat nivelul de imunitate şi este pregătit să plece", le-a explicat copiilor Anthony Fauci.

"Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile ... n u aveţi de ce să vă temeţi", a asigurat el.

Vestea bună adusă de doctorul Fauci survine în contextul în care numeroase ţări din întreaga lume se confruntă cu o creştere a cazurilor de COVID-19. Dintre acestea se remarcă Marea Britanie şi Italia, ţări care au decis să înăsprească măsurile restrictive în perioada sărbătorilor de iarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel