Studenții care îi cer DEMISIA lui Tudorel Toader, AMENINȚAȚI

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Președintele Ligii Studenților din Iași spune că cei care sunt împotriva lui Tudorel Toder sunt amenințați mereu. Studenților li se spune că vor fi acționați în instanță pe motiv că îi aduc un prejudiciu de imagine fostului ministru al Justiției.

"Tudorel Todel, inclusiv diverși studenți sau cadre didactice care îi sunt loiale avertizează în continuu că o să fim acționați în justiție de către acesta pentru presupusele prejudicii de imagine pe care i le-am aduce că îi cerem demisia. Dintr-o dată, au început să fie create conturi false care atacă atât liga studenților cât și care îl critică pe Tudorel Toder și se folosește de aceste conturi false pe Facebook, inclusiv pentru a crește numărul de postări sau pentru a părea cumva că acele comentarii care sunt în susținerea lui sunt cumva mai legitime. Totodată, se fac presiuni foarte mari prin intermediul studenșilor care îi sunt foarte apropiați (...) astfel încât, studenții Facultății de Drept să fie determinați să creadă că a fost cel mai bun ministru al Justiției din România post-decembristă și că, de fapt, ar exista cumva o conspirație plătită ca Tudorel Toder să fie discreditat, iar nu am fi altceva decât un fel de agenți ai statului paralel sau a celor care vor să îl demită pe Tudorel Toder", a declarat Silvian Man, președintele Ligii Studenților Iași, la Digi24.

Silvian Man, președintele Ligii Studenților din Iași spune că studenții nu vor renunța la acțiunile lor de protest până nu obțin ceea ce își doresc, demiterea lui Tudorel Toader.

"Ciar dacă se fa presiuni, noi continuăm toate demersurile pentru demiterea acestuia. (...)  Este total inacceptabil ca cel are este privit de o țară întreagă drept călăul justiției românești să fie rector ai primei universități din România. Tudorel Toader nu mai are ce căuta nu doar în funcția de rector al universității, dar nici măcar la catedra Facultății de Drept a Universității din Iași. (...) El și-a folosit știința juridică pe care o deține pentru a-i scăpa pe cei care au probleme penale însă fără a da o propune foarte abruptă, cum a fost celebra Ordonanță 13", a mai spus Silvian Man, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel