Stenograme INCENDIARE din CEx-ul PSD. Viorica Dăncilă: "Am fost IZOLATĂ! Îmi răneşti SENTIMENTELE"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Stenograme incendiare din cadrul şedinţei CEx au fost date publicităţii. Potrivit acestora, Paul Stănescu şi Viorica Dăncilă au avut un schimb dur de replici, în care, la final, Dăncilă a spus că i-au fost "rănite sentimentele".

Potrivit stenogramelor difuzate de Antena 3, Paul Stănescu a acuzat că PSD nu este condus în CEx, ci în altă parte, lucru care ar fi rănit "sentimentele" premierului. Redăm mai jos schimbul de replici dintre cei doi:

Paul Stănescu: Conducerea PSD nu este în CEx, este în altă parte! Să ne spuneţi cu cine facem majoritatea ca să rămânem la guvernare! Am pierdut prezidenţialele şi cu Adrian Năstase, şi cu Victor Ponta, care erau preşedinţi de partid, deşi ne puneam problema doar să câştigăm, nu ca acum, când discutăm sa prindem măcar turul doi. Important pentru noi este partidul şi nu persoanele. Nu e important că ne spune doamna Dăncilă că îşi dă demisia dacă pierde.

Citeşte şi: SURSE. Poziţie RUŞINOASĂ pentru PSD, într-un SONDAJ comandat chiar de partid

Viorica Dăncilă: Eu nu am vrut să fiu numită premier! Am fost izolată la Palatul Victoria. Am mers prin ţară cu Teodorovici şi cu Pintea, iar Dragnea şi Codrin au dat ordin ca niciun primar să nu vorbească cu noi. Pe mine mă interesează să câştigăm alegerile şi să ne asumăm greşelile. (...) Când spui că e comanda în altă parte, îmi răneşti sentimentele", potrivit stenogramelor difuzate de Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel