Sputnik, site de propagandă al Kremlinului: „Iohannis poate fi învins la prezidențiale de Dan Puric”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Una dintre figurile notorii ale culturii românești, Dan Puric, este considerat de PSD ca persoana potrivită pentru a-l învinge pe Iohannis la prezidențiale, susține Sputnik, site de propagandă al Kremlinului, potrivit HotNews.ro.

„Profilul lui Dan Puric este deja foarte bine conturat, e suficient pentru oricine să îi urmărească una din conferințele pe care le ține prin țară sau să îi citească măcar una dintre cărți pentru ca să realizeze că Dan Puric, față în față cu Iohannis, ar fi confruntarea secolului. Actualul președinte, un sas taciturn, morocănos și disprețuitor, ar avea un adversar greu de învins în persoana lui Dan Puric, un suflet cald, român până la ultima celulă, entuziast, expresiv și cuceritor.

Strategii PSD care l-au propus pe Dan Puric să fie candidatul la prezidențiale s-au gândit exact la aceste calități ale regizorului în fața cărora Iohannis nu ar avea replică. (...) Singurul lucru care i s-ar reproșa lui Dan Puric ar fi că este prea naționalist, că își iubește țara și că nu o vrea închinată și vândută puterilor străine, "acuzații" care i-ar servi de minune posibilului candidat”, scrie site-ul Sputnik în limba română.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel