Spania: Un șofer care a condus pe contrasens pe autostradă, urmărit de polițiști. Avea un cadavru pe locul pasagerului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
spania un sofer care a condus pe contrasens pe autostrada urmarit de politisti
spania un sofer care a condus pe contrasens pe autostrada urmarit de politisti

Un bărbat a fost arestat joi seara, în nord-estul Spaniei,  după ce a condus 30 de kilometri în direcția greșită pe autostradă, cu un cadavru pe scaunul pasagerului, a spus poliția. Bărbatul care este elvețian este anchetat acum de polițiști. 

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, conducea inițial spre Franța, însă, când a văzut că, la punctul de trecere a frontierei, este un echipaj al poliției, a întors automobilul și a început să conducă în direcția opusă, pe autostradă, a declarat un purtător de cuvânt al poliției spaniole.

După mai bine de 30 de kilometri, timp în care a ignorat semnalele ofițerilor și punând în pericol viața participanților la trafic, șoferul a părăsit autostrada și a luat-o pe un drum local. După aproximativ douăzeci de kilometri spre Girona, a fost implicat într-un accident de circulație minor, scrie lefigaro.fr.

Ofițerii de poliție au verificat în interiorul vehiculului au descoperit corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă, care stătea pe scaunul pasagerului din față, a transmis Poliția spaniolă, într-un comunicat de presă. Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, defunctul ar putea fi soțul șoferului, tot elvețian. Pa cadavru nu au fost găsite semne de violență, care i-ar fi provocat decesul. Poliția a deschis o anchetă pentru a clarifica faptele și l-a arestat pe șoferul spaniol, rezident în Spania, ca „presupus autor al unei infracțiuni de punere în pericol a siguranței circulației rutiere”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel