Spania. Un român și amicul său au băut împreună toată ziua, apoi s-au luat la bătaie. Petrecerea s-a terminat la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un român și amicul său au băut împreună toată ziua, apoi s-au luat la bătaie. Petrecerea s-a terminat la spital
Spania. Un român și amicul său au băut împreună toată ziua, apoi s-au luat la bătaie. Petrecerea s-a terminat la spital

Doi locuitori din Zaragoza, de 39 și, respectiv, 48 de ani, au ajuns la spital, după ce, sâmbăta după-amiaza, au consumat împreună alcool. Cu toate acestea, nu din cauza consumului de alcool cei doi au ajuns pe patul de spital, ci în urma unei bătăi.  Acum ambii au fost reținuți de polițiști atât pentru infracțiuni de vătămare corporală, cât și pentru amenințări.

M.K., un ucrainean, de 48 de ani, și M.R., un român de 39 de ani, au băut împreună, toată după-amiaza zilei de sâmbătă, într-un bar din cartierul Las Delicias din Zaragoza. Pe la miezului nopții, cei doi au decis să plece acasă. Cu toate acestea, între ei a apărut o neînțelegere, care s-a transformat într-o ceartă. Ulterior, cei doi amici s-au despărțit furioși.

De altfel, când ucraineanul a ajuns la el acasă, pe strada Vicente Berdusán, prietenul său român îl aștepta cu un ciocan. Imediat ce ucraineanul a intrat în casă, românul l-a lovit în cap cu ciocanul. În ciuda loviturilor primite, bărbatul agresat a reușit să-i ia arma și l-a lovit pe român în cap, scrie heraldo.es

Strigătele celor doi i-au alarmat pe vecinii care au sunat la Poliția Națională. Când primele echipaje au ajuns la fața locului, l-au găsit pe unul dintre bărbați urcat deasupra celuilalt în timp ce îl bătea cu ciocanul și îl amenința  cu moartea.

Agenții au reușit să-i despartă și au constatat că ambii sunt răniți la cap, motiv pentru care au trebuit să fie transferați la spitale diferite. Pe drum, cei doi bărbați le-au povestit polițiștilor că s-au certat anterior și că cearta a culminat cu o bătaie, provocată de românul, care, înarmat cu un ciocan, își aștepta prietenul.

Potrivit surselor din poliție, în timpul intervenției agenților niciunul dintre cei doi bărbați nu a renunțat la atitudinea violentă, iar amenințările cu moartea au continuat.  

 

O altă infracțiune, comisă de un român, s-a produs, săptămâna trecută, Huelva, unde un român a incendiat casa fostei sale iubit, o conațională.

 

Spania. O româncă și cei doi copii ai săi, la un pas de moarte după ce fostul iubit a încercat să-i ardă în casă

 

Un incendiul s-a produs, marți, 14 decembrie, în jurul orei 18.30, într-un imobil situat pe strada Pizarro de Rociana del Condado din Huelva. Personalul de la Serviciul Provincial de Pompieri a intervenit rapid, înainte ca flăcările să se extindă și la alte case. 

O româncă stabilita în Huelva, Spania, a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce locuința în care locuia cu chirie a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit iar femeia a reușit să iasă la timp din casă alături de cei doi copii ai săi. 

Spania. Românca, scăpată din casa incendiată de fostul iubit, supusă umilințelor, ani la rând: 'Ori ești a mea, ori a nimănui'

Principala ipoteză în acest caz este incendierea intenționată, după ce fostul iubit al femeii a provocat un scandal monstru fix înainte să izbucnească flăcările. Vecinii româncei spun că incendiul a fost provocat intenționat de un bărbat, cu care românca avusese o relație sentimentală vara trecută. Oamenii spun că înainte de incident s-a auzit o ceartă foarte puternică între cei doi, urmată de fuga din casă a femeii cu cei doi copii ai săi. Aceștia au declarat că nu știu dacă femeia a ieșit înainte sau după declanșarea flăcărilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel