Spania. Un român s-a apropiat de un bărbat cu o propunere: În secunda următoare a ajuns după gratii

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Doi români dintr-un grup infracțional care a jefuit șase aziluri de bătrâni din Galicia au fost arestați
Spania. Doi români dintr-un grup infracțional care a jefuit șase aziluri de bătrâni din Galicia au fost arestați

Un român a fost condamnat la 2 ani de închisoare după ce a oferit servicii de prostituție și jumătate de gram de cocaină unui polițist sub acoperire.

Secția a doua a Tribunalului Provincial din Valencia l-a condamnat recent pe românul care, în urmă cu aproape 2 ani,  s-a apropiat de un agent, care presta servicii civile în Plaza del Tossal de València și i-a oferit să îi înlesnească accesul într-un  local de servicii de prostituție.

Pentru a se „împrieteni“, acesta l-a servit pe polițistul sub acoperire și cu jumătate gram de cocaină în valoare de 30 de euro. Substanța a fost confiscată de agenți și, după analiza sa, s-a stabilit că pachetul conținea 0,37 grame de cocaină, 32% pură și al cărei preț pe piața ilegală se ridică la 15,91 euro, informează EFE.

Potrivit hotărârii, trimisă de Curtea Superioară de Justiție, în cadrul ședinței orale, părțile au ajuns la un acord de recunoștere a vinovăției astfel că bărbatul de naționalitate română a petrecut nouăsprezece zile în închisoare pentru această cauză, care se vor scade din pedeapsa primită. 

Românul a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, o amendă de 30 de euro și suspendarea dreptului la sufragiu pasiv, precum și plata cheltuielilor de judecată.

Hotărârea suspendă pedeapsa privativă de libertate pentru o perioadă de trei ani, cu condiția ca inculpatul să nu comită nicio altă infracțiune și să rămână la dispoziția Curții. În caz contrar, condițiile suspendării ar putea fi agravate sau chiar revocate, iar inculpatul va trebui să își ispășească pedeapsa în închisoare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel