Spania. Un ROMÂN furios și-a BĂTUT prietenul cu FIERUL de călcat în cap până i-a rupt un dinte

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Un băiat de 19 ani a fost arestat după ce și-a bătut în mod repetat mama. Românca susține că a fost amenințată cu moartea
Spania. Un băiat de 19 ani a fost arestat după ce și-a bătut în mod repetat mama. Românca susține că a fost amenințată cu moartea

Procurorul a cerut o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru un român, care ar fi lovit un un bărbat cu un fier de călcat pe cap, spărgându-i un dinte. Mai mult, victima a cerut despăgubiri de 5.900 de euro. Acuzatul trebuie să răspundă pentru o infracțiune comisă în Sonseca (Toledo).

 

Şedinţa de judecată va avea loc azi, la Tribunalul Toledo. Evenimentul în care a fost implicat românul au avut loc în 2018, pe strada Santa Ana de Sonseca din Toledo. Românul care era însoţit de un minor urmărea victima, pe care a întrebat- unde este un prieten de-al său.

Aceasta a fost un motiv pentru a-l ataca pe bărbatul care și-a continuat drumul. Câteva clipe mai târziu, inculpatul și minorul au lovit victima în cap cu un fier de călcat. Bărbatul atacat a căzut la pământ, iar atacatorii săi au continuat să-l bată. Victima a suferit o leziune a capului, contuzie, leziuni ale mucoasei bucale, ruptura incisivului central stâng inferior, dureri de gât post-traumatice și contuzie la ambii umeri. A avut nevoie de tratament timp de 15 zile până când rănile s-au vindecat. De asemenea, a pierdut dintele incisiv, scrie abc.es.

Parchetul a solicitat ca atacatorul să nu se poată apropia de victimă la o distanță mai mică de 300 de metri și să nu poată comunica cu el timp de șapte ani. În acest caz, minorul nu este judecat pentru această infracţiune.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel