Spania. Un român a murit, iar soția și fiicele sale au ajuns în spital: „Ar putea fi vorba despre otrăvire”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 49 de ani, a murit și alte patru persoane (trei rude ale victimei și un asistent medical) au ajuns la spital după ce au fost intoxicate de o scurgere de gaze într-o casă de pe strada Galicia de Guijuelo, provincia Salamanca, Castilia și León, Spania.

După cum a raportat serviciul de urgență 112, evenimentele s-au produs sâmbătă, 9 ianuarie, la ora 21:19. La început, înștiințarea indica faptul că o persoană se simte rău în interiorul casei sale. Personalul Sacyl care a venit la casă a indicat că ar putea fi vorba despre otrăvire și că există o persoană în stare gravă și încă trei afectate.

Sala de operațiuni 112 a anunțat incidentul pompierilor din Consiliul Județean Salamanca, Poliției Locale Guijuelo și Garda Civilă (COS), precum și companiilor de furnizare a gazelor.

Personalul medical de la fața locului a confirmat moartea unuia dintre cei afectați, un bărbat în vârstă de 49 de ani, și a transferat trei pacienți, trei femei, de 23, 25 și 48 de ani, cu o ambulanță la Complexul de asistență Salamanca. Toți sunt membri ai aceleiași familii de origine română care locuiau în Guijuelo de mult timp.

 

Un asistent care a venit să participe la aviz, transferat de urgență la spital

 

În plus, a fost tratat un bărbat în vârstă de 50 de ani, un lucrător în domeniul sănătății, care a venit să participe la aviz, care a fost transferat în UCI mobil la centrul local de sănătate.

Organismele indică faptul că s-ar putea datora intoxicației cauzate de evacuarea gazelor din sticlele de butan aflate în casă, relatează lagacetadesalamanca.es.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel