Spania. Un român a fost arestat ca presupus autor al unei infracțiuni de abuz sexual

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 35 de ani, a abuzat de o femeie care dormea într-un bancomat din Spania. Acesta a mers în acel loc două nopți la rând.  Suspectul a fost arestat duminică de către Poliția Națională.

Poliția Națională a arestat în cursul acestei duminici, la primele ore, un bărbat de naționalitate română, în vârstă de 35 de ani, ca presupus autor al unei infracțiuni de abuz sexual, pentru că a pipăit o femeie în timp ce aceasta dormea într-un bancomat din cartierul Foners, în Palma, Spania.

În momentul în care a fost reținut de agenți, suspectul avea la câțiva metri distanță un băț de lemn cu care a plecat în căutarea femeii fără adăpost, în vârstă de aproximativ 50 de ani, și cu care a amenințat-o să întrețină relații sexuale cu el. Cu o seară înainte, ea îl mai refuzase o dată deja.

 

Bărbatul a încercat să o violeze pe femeie

 

Potrivit unor surse judiciare, faptele datează de ieri, de la ora unu noaptea. Centrala 091 a primit un apel de la o femeie care le-a explicat că nu poate scăpa de un bărbat care încearcă să o forțeze sexual. Reclamanta le-a spus agenților că se afla la casieria unei bănci din cartierul Foners, unde își petrecea noaptea de câteva zile.

O patrulă a Poliției Naționale a găsit un băț de lemn lângă bărbat. Obiectul, potrivit versiunii victimei, fusese folosit de bărbat pentru a încerca să întrețină relații sexuale cu ea, lucru pe care în cele din urmă nu l-a reușit în ciuda insistențelor ei. Femeia, care era însoțită de o altă prietenă la casierie în acel moment, a reușit să se apere și i-a ținut piept suspectului, care a fost arestat la locul faptei.

 

Românul va fi judecat astăzi pentru faptele sale

 

Victima, care trăiește în sărăcie, le-a povestit oficialilor că în noaptea precedentă același bărbat, pe care nu-l cunoștea înainte, a mers la casierie și, profitând de faptul că aceasta dormea, a atins-o de mai multe ori în diferite părți ale corpului. În acel moment femeia nu a vrut să anunțe poliția, însă 24 de ore mai târziu individul a revenit la bancă cu intenția de a întreține relații sexuale cu ea.

Este de așteptat ca pe parcursul zilei de astăzi persoana arestată să se prezinte în fața instanțelor de judecată din Via Germania în calitate de presupus autor al unei infracțiuni de abuz sexual.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel