Spania. Un român a câștigat 13.000 de euro, după ce a înșelat mai multe persoane în Tenerife

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Un român a câștigat 13.000 de euro, după ce a înșelat mai multe persoane în Tenerife
Spania. Un român a câștigat 13.000 de euro, după ce a înșelat mai multe persoane în Tenerife

Poliția Națională a arestat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, de origine română, presupus autor a trei infracțiuni de înșelăciune, săvârșite în diferite locații de pe insula Tenerife.

Bărbatul român, cu antecedente penale, a adus victimelor prejudicii de peste 13.000 de euro. Anchetele au fost demarate de agenții de la Polița națională, după ce au primit mai multe plângeri care aveau un numitor comun, escrocherii în sectorul construcțiilor de pe insulă, scrie europapress.es.

Modul de operare al escrocului român era similar în toate cazurile studiate. Acesta închiria de la antreprenori în construcții utilaje, apoi se folosea de acestea ca și cum erau ale sale. Ulterior, românul vindea utilajele închiriate, primind banii prin transfer bancar.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe presupusul autor al escrocheriilor. Acesta s-a dovedit a fi un cetățean român, care locuia în partea de sud a insulei. Agenții de poliție l-au arestat în capitala Tenerife, reușind să recupereze un utilaj în valoare de 1.000 de euro, care a fost returnat proprietarului. În cele din urmă, bărbatul a fost arestat. După audieri, românul a fost pus la dispoziția autorităților judiciare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel