Spania. Un cuplu este cercetat pentru că a trimis droguri în România prin poștă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
STraficul de droguri, o problemă din ce în ce mai mare în Italia: un român și un italian au fost prinși în flagrant și arestați
STraficul de droguri, o problemă din ce în ce mai mare în Italia: un român și un italian au fost prinși în flagrant și arestați

Serviciul Antidrog al Poliției Române a descoperit două colete cu hașiș, marijuana și cocaină într-o poștă din Craiova.

Garda Civilă, în colaborare cu Poliția Română, a cercetat un bărbat spaniol de 36 de ani și o femeie româncă de 37 de ani ca presupuși autori ai unei infracțiuni contra sănătății publice pentru trafic de droguri, după ce a constatat că aceștia trimiteau substanțe ilegale în România prin poștă.

Serviciul Antidrog al Poliției Române a descoperit, la o firmă de transport din Craiova, două colete trimise din Granada, care conțineau 26 de grame de hașiș, 124 de grame de marijuana și două grame de cocaină, potrivit unui comunicat de presă al Armatei.

 

Româncă arestată pentru trafic de droguri

 

Având în vedere dosarul de cooperare judiciară internațională inițiat de Procuratura Generală, Procuratura Provincială din Granada a ordonat Guardia Civil să deschidă o anchetă pentru a afla proveniența drogurilor.

Unitatea atașată de poliție judiciară a Guardia Civil a reușit să identifice și să localizeze presupușii autori ai transportului de droguri, un cuplu care locuiește în prezent în Fuente Vaqueros. Persoanele cercetate au legătură cu cel căruia îi erau destinate coletele interceptate de poliția română, conform presei străine.

Vezi și

 

Italia. Un minor a mărturisit că era obligat de un traficant român să jefuiască supermarketuri și tutungerii pentru a plăti o datorie la droguri

 

Băiatul a mărturisit trei lovituri în Brianza, Italia: acesta era obligat să fure pentru a plăti datoria pe care o avea la un traficant român, în vârstă de 27 de ani care vindea droguri prin Telegram și WhatsApp.

Tânărul are doar 17 ani și a jefuit mai multe magazine, folosindu-se de o armă pentru intimidarea victimelor, pentru a plăti datoriile acumulate la furnizorul său de droguri, un român de 27 de ani, cu care comunica în general pe Telegram și WhatsApp, numindu-se "Dumnezeu".

Minorul din Brianza, a mărturisit în urmă cu un an carabinierilor din Monza că a comis trei atacuri armate în Brianza (două împotriva unor supermarketuri, iar celălalt împotriva unei tutungerii) pentru că era sufocat de o datorie de 12 mii de euro acumulată pentru achiziții de droguri (în special marijuana) făcute la traficantul român care locuia în Lissone. 

Continuă știrea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel