Spania. Tinerii români care au semănat TEROARE în El Perelló: Minor ÎNJUNGHIAT după un lung șir de altercații

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei tineri români, dintre care cel mai mare are 19 ani, au fost arestați în Spania, după ce, alături de un alt tânăr paraguyan au fost implicați în mai multe scandaluri, unul dintre ele sfârși prost pentru un alt minor, ajuns înjunghiat la spital.

Garda Civilă a reținut patru persoane pentru o tentativă de omor și alte infracțiuni de vătămare, lipsire de libertate și tâlhărie după un lung șir de evenimente petrecute pe parcursul verii în El Perelló, Spania.

Polițiștii investighează această succesiune de altercații între tineri din orașul El Perelló de la începutul verii. Primul scandal datează din noaptea de 24 iunie, într-un cartier. Ulterior, pe 15 august au avut loc mai multe ciocniri în masă în care cei 4 tineri, dintre care 3 români au fost protagoniști. Altercația a avut loc în noaptea de 15 august în El Perelló, și două persoane au fost rănite cu un cuțit, una dintre acestea un băiat minor, care a uns la spital.

Tineri români, acuzați de vătămare, lipsire de libertate și tâlhărie: L-au înjunghiat și i-au luat telefonul și lanțul

 

La scurt timp după aceea, în jurul orei șase dimineața, după scandal provocat, în locul altercației s-au întors aceleași persoane implicate în lupta anterioară, pentru a se răzbuna, conform anchetelor efectuate de Garda Civilă, aruncând victima la pământ, l-a bătut, l-a amenințat cu un pahar spart la gât. Tânărul a fost ținut împotriva voinței sale, dus într-un loc mai îndepărtat și forțat să le dea atacatorilor un telefon și lanțul pe care îl purta.

Agenții au reușit să clarifice faptele și să aresteze patru persoane, toți bărbați, unul dintre ei în vârstă de 19 ani și cetățean paraguayan pentru infracțiunea de tentativă de omucidere. Ceilalți trei deținuți, unul minor și alți doi în vârstă de 18 și 19 ani, toți cetățeni români, sunt acuzați de infracțiuni de vătămare, lipsire de libertate și tâlhărie.

Procedurile au trecut la dispoziția Tribunalului de Primă Instanță și a Instrucțiunii numărul 3 din Sueca, potrivit Levante-emv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel