Spania: Tânăr român, înjunghiat în locuința sa. Criminalul a făcut să pară că s-a sinucis

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cetățean spaniol de 61 de ani a fost arestat, aseară, după ce a înjunghiat un tânăr român de 36 de ani într-un apartament din centrul Madridului. Acesta le-a  spus apoi  agenților că victima s-a sinucis.

Agenții Poliției Naționale au arestat, sâmbătă, 14 martie, un bărbat de 61 de ani, cetățean spaniol, pentru că ar fi omorât un alt bărbat de 36 de ani, de naționalitate română.

Evenimentele s-au produs în jurul orei 8.00, sâmbătă, într-o casă de pe strada León din districtul Centro al Madridului. Polițiștii au fost alertați de vecini cu privire că într-un imobil are loc o cerată aprinsă și se aud amenințări cu moartea, relatează presa iberică.

La sosire,autoritățile au găsit românul de 36 de ani, decedat, cu multiple răni cauzate de lovituri și răni produse prin înjunghiere cu un obiect ascuțit. La început, presupusul criminal a afirmat că românul s-a sinucis.

Cu toate acestea, criminaliștii au certificat că moartea sa a fost din cauze violente perpetuate de cel reținut. Surse ale poliției au detaliat că ambii bărbați aveau antecedente de poliție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel