Spania. Tânăr român și 20 de polițiști, joacă de-a șoarecele și pisica: Le-a făcut praf autospecialele (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

A fost nevoie de 20 de agenți ai poliției Spaniole pentru a-l putea calma pe un român furios, cunoscut cu afecțiuni psihice, căruia carantina i-a pus capac. Nervos, el a izbit mai multe mașini de poliție în escapada sa.

Un tânăr român și-a pierdut mințile și a făcut praf mai multe mașini de poliție, în Renteria, Spania. O patrulă a Poliției Locale din orașul situat în Țara Bascilor a vrut să-l oprească pe românul care era vizibil tulburat.

Odată intrat pe o alee din cartierul Beraun, echipajele de poliție au crezut că l-au încolțit să îl vor convinge să renunțe la „aventura sa“. Numai că românul a încercat în mod repetat să scape, izbind efectiv vehiculele poliției. Vreme de câteva minute s-a plimbat înainte-înapoi cu mașina sa, lovind mașinile care îi stăteau în cale.

Un echipaj de poliție a încercat să-l convingă să oprească și să coboare de la volan. La bustul gol, românul a rămas neclintit. O patrulă a Poliției Locale, mai întâi, căreia i s-au alăturat apoi patru mașini ale Poliției Naționle au participat la operațiunea poliției de a-l determina pe pe șofer să se predea. 

Polițiștii au scos arma

 

 Unul dintre ofițeri a scos arma, ceilalți trăgeau de portiere, în vreme ce românul încerca să-și croiască drum prin singura ieșire stradală blocată de vehiculele poliției, lovind efectiv mașinile.

Blocat între două mașini ale poliției, românul a oprit, a deschis portiera și a ieșit relaxat de la volan. Mai mulți agenți au participat al operațiune, iar totul s-a terminat în aplauzele celor care priveau de la ferestre și balcoane.

Aventurierului român i s-au pus pus cătușele și a fost dus la sediul Poliției Locale Renteria și, mai târziu, transferat la un centru psihiatric, relatează El Mundo.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel