Spania. Bâtrână, bătută cu bestialitate de un ROMÂN care voia să-i fure poșeta

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie de 85 de ani a fost atacată marți, la Valencia, chiar la intrarea în blocul său de un tânăr care i-a furat poșeta. Cum femeia a opus rezistență, hoțul nu a avut nicio reținere să o îmbrâncească, să o lovească și chiar o să trântească la pământ, până ce femeia a început să sângereze. Gestul bărbatului a fost surprins de camerele de supraveghere și autorul a fost găsit în câteva ore.  

 

 Bărbatul, un român de 34 de ani, a fost deja reținut de polițiști, în câteva ore, care l-au identificat cu ajutorul imaginilor de pe camera de supraveghere a blocului.

Bătrâna subliniază că tânărul i-a smuls poșeta, a aruncat-o pe ușă, apoi a aruncat-o pe femeie la perete și a bătut-o până când femeia a căzut la pământ și a început să sângereze, în timp ce el a fugit. Hoțul a reușit să-i ia portofelul, cardurile bancare și actul de identitate, iar singurul lucru pe care femeia a reușit să-l recupereze a fost permisul de conducere.

Poliția Națională a arestat, în câteva ore, un bărbat în vârstă de 34 de ani, de origine română, în Plaza San Agustín din Valencia, ca presupus autor al infracțiunii de tâlhărie cu violență. Antena 3.es a putut să vorbească exclusiv cu bătrâna, care afirmă: „A început să mă bată , mi-a băgat mâna în geantă, mi-a luat portofelul, m-a aruncat la perete și apoi m-a aruncat din nou la pământ și atunci am început a sângera".

Vecinii și apropiații au anunțat Poliția și Ambulanța. Bătrâna a avut o rană destul de adâncă pe față și regretă că trebuie să treacă prin astfel de evenimente. Poliția a luat deja o declarație a femeii de la domiciliul ei, deoarece în momentul de față are dureri de cap și ia calmante.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel